MAKING SPACE

Rum til at være nysgerrig, at turde fejle og til at bevæge sig ud i endnu uudforskede områder af projekter bl.a. med hjælp fra nye teknologier.

Hvad er making space?

Making space handler om at ruste eleverne til at håndtere udviklingen, deres fremtid og det samfund, de kommer til at blive en del af, hvor der vil være behov for andre kompetencer end tidligere. Et vigtigt element i Making space er at skolen skal åbnes op, og der skal skabes nye muligheder for samvær og fællesskab mellem byens borgere og samarbejde med erhvervslivet. Projektet MAKING space handler altså om at skabe rum for læring, nysgerrighed og udvikling – og rum hvor børn og voksne kan skabe, være kreative, eksperimenterende og innovative sammen.